Op zoek naar villa?

 
villa
Home Villa Verbeelding.
WORDT VERWACHT / Brecht Evens. Ontdek het werk van striptekenaar en illustrator Brecht Evens in twee bijzondere expo's. Villa Verbeelding / Bampslaan 35 B-3500 Hasselt / 32 11 22 26 24 / info@villaverbeelding.be / reserveren@villaverbeelding.be Lees meer over ons privacy en cookiebeleid.
Respijtsverblijf met zorg Séjour Maison De Répit Médicalisé.
In 2008 werd Villa Rozerood in De Panne als respijteenheid opgericht door een groep sociaal bewuste mensen die een hiaat in het zorglandschap hadden geconstateerd. Er was immers in België geen enkele voorziening waar families met een zwaar ziek kind terecht konden voor een rust en ontspanningsverblijf. Om hieraan te verhelpen werd Villa Rozerood opgericht.
Dolce Villa Vakantiehuis Luxevilla in Spa-Francorchamps.
Dolce Villa in Francorchamps. Deze unieke villa met draadloos internet beschikt over 11 kamers, 10 badkamers, een sauna, 2 balneobaden, een bar, een volledig uitgeruste keuken, een wasmachine en een droogkast. U kunt ook gebruikmaken van de buitenruimtes van de villa met verschillende terrassen, een groot zwembad en een jacuzzi.
New Villa Home page.
Welkom op de website van New Villa, de ultieme ontmoetingsplaats voor wie houdt van sfeer en discretie. New Villa is 24 uur op 24 open, 7 dagen op 7. Discretie is onze prioriteit! New Villa houdt rekening met uw wensen.
Vergaderen in luxevilla in Durbuy, Ardennen Villa Belle Vie.
We komen hier nog terug! Villa Belle Vie in Durbuy is de ideale vergaderplaats in de Ardennen voor artsen, kwaliteitsgroepen, managementteams en kmo-teams. 32 0491 56 31 21. Nieuwsbrief Villa Belle Vie. 2016 Villa Belle Vie Created by Infinity Dreams.
Home Villa Karmel.
Blankenberge is een fijne plek om te wonen. Rustig en levendig in de winter, dynamisch en bruisend in de zomer. Gezegend is diegene die daarenboven een appartement bewoont in Villa Karmel. Want in deze voormalige kloosteromgeving kan u zich terugtrekken in de gewijde rust van een schitterende tuin en woont u tegelijk op wandelafstand van de zee en van uw favoriete winkels.
Luxe villa: een garantie voor een fijne vakantie!
Een luxe villa voor een heerlijke vakantie. Heeft u altijd al eens in een villa luxe vakantie willen vieren? Laat u dan verrassen door het aanbod van Roompot en ontdek dat een luxe villa vaak betaalbaarder is dan u denkt.
Hotel Villa Verdi Knokke-Heist.
En biedt u een comfortabel en rustig verblijf in een aangenaam kader. Copyright 2020 Hotel Villa Verdi website by www.quanto.be. Hotel Villa Verdi. Charmant driesterrenhotel Villa Verdi beschikt over 8 kamers en is gelegen op enkele meters van het Albertplein en het strand.
Villa Interno Interieur op maat Meubelen Maatwerk Totaalrenovatie.
Villa Interno b.v.b.a. 8501 Kortrijk Heule. 32 0 56 21 06 07. Bespreek uw plannen. Om u nog beter van dienst te zijn, is onze showroom voortaan enkel open op afspraak. 2021 Villa Interno. Alle rechten voorbehouden. Wij respecteren uw privacy.
Puur genieten in het Zwarte Woud Villa Roman.
Boordevol huiselijkheid en comfort straalt Villa Roman een absoluut warm welkom uit. De gezelligheid waarmee de kachel het huis behaaglijk maakt in de lente en de herfst en lekker opwarmt in de winter is exact wat je nodig hebt op vakantie.
Homepage Villa Les Champs de Knokke.
In deze charmante villa, de naam zegt het zelf, gelegen langs de open unieke velden van Knokke, waar je helemaal tot rust komt en rechtstreeks gebruik kan maken van de vele fietsroutes die ofwel naar het natuurpark Het Zwin of naar het mondaine centrum Knokke-Zoute brengen: waar je uitbundige kan Shoppen, zonnebaden, golfen, paardrijden of u kan ook deelnemen aan de vele feeërieke feestjes.

Contacteer ons